Bel 071 409 70 95

Voor elke toepassing een oplossing

U wilt uw project op de juiste wijze laten conserveren/beschermen/behandelen. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime ervaring in het aanbrengen van diverse verf-systemen in zeer uiteenlopende toepassingsgebieden. En nemen u graag alle zorgen uit handen. Van begin tot het eind.

Bekijk de mogelijkheden
Mogelijkheden Nat-lak-systemen

De door ons aangebrachte systemen zijn op oplosmiddel basis. Wij maken hierbij gebruik van gerenommeerde leveranciers. Het aan te brengen systeem wordt bepaald op basis van uw bestekeisen in combinatie met de corrosie klasse, de toepassing van het gebouw, en meer. In samenspraak met de leverancier wordt een systeem opgesteld en ter goedkeuring aan u voorgelegd. Het merendeel van de systemen zal in 1 tot 4 lagen worden aangebracht.

Mogelijkheden Duplex systemen

De combinatie van verzinkt staal en een verfsysteem wordt een Duplex-systeem genoemd. Deze combinatie van een zinklaag met een hoogwaardig coating systeem biedt een lange bescherming tegen corrosie. Ook voor het voorzien van coating op een verzinkte constructie kunt u bij ons terecht. Hiervoor werken wij samen met vertrouwde partijen in de regio.

Mogelijkheden Brandwerende coating

In de bouwsector staat veiligheid hoog in het vaandel. Vaak is de bouwveiligheid inherent aan de brandveiligheid van de constructie. Bij Metaalbescherming Katwijk zien we een sterke groei in de vraag naar brandwerende verf-systemen. Naast de stevige innovatie op de brandwerende eigenschappen van deze verf-systemen, valt ook de esthetische waarde in de smaak bij ontwikkelaars en architecten.

Metaalbescherming Katwijk heeft meerdere projecten uitgevoerd waarbij de ontwikkelaars naar tevredenheid hebben gekozen voor brandwerende nat-lak-systemen, zoals onder andere bij Sportcampus Zuiderpark - Den Haag, Zeilcentrum - Scheveningen, Nationaal Militair Museum - Soesterberg en Marknagil op de Faroer Eilanden.

Mogelijkheden Reparatie

Gedurende transport, montage of overige werkzaamheden op de bouw kan schade aan de coating ontstaan. Erg vervelend als u aan het einde van het werk met een beschadigd eindproduct achter blijft. Metaalbescherming Katwijk heeft ruime ervaring met het herstellen van uw product op technisch- en esthetisch niveau. Zowel eenvoudige nat-lak systemen als brandwerende onderdelen kunnen door ons op locatie worden gerepareerd.

Onze klanten